Web Siteniz İçin Ücretsiz Canlı Destek Uygulamaları

Tüketiciler müşteri destek hizmetleri için uzun ve sinir bozucu bekleme sürelerine dayanamayacak kadar sabırsız olurlar. Yine tüketicilerin %70 kadarı diğer iletişim araçları yerine öncelikle canlı destek programı tercihlemektedirler. 

Canlı sohbet, gerçek zamanlı etkileşimleri müşterilere anında yardım sağlama yeteneğiyle birleştirdiği için ideal bir çevrimiçi destek hizmeti aracıdır. Web sitenizde canlı destek hattını kullanmak, müşteriyi elde tutmak ve geliri artırmak için çok önemlidir. 

Peki sitenize bir tane ekleyeceksiniz fakat sorun ne? 

İşin aslı şu ki piyasada çok fazla canlı destek uygulamaları bulunuyor. Kimisi yetersiz veya panel yabancı dil veya fiyatları ise çok yüksek olabiliyor. Küçük işletmeler için oldukça yüksek ücretler anlamına gelmekte. Bu sebeple sizler için, bir çok ücretsiz canlı destek uygulamasını bu yazıda bir araya getirdik.

1. Freechat

FreeChat , %100 ücretsiz ve kodlama gerektirmeyen bir canlı sohbet yazılımıdır. En iyi özelliği, web sitenizin hızını düşürmeden sitenize canlı sohbet ekleyebilmenizdir.

Özellikler:

Şık ve modern canlı sohbet tasarımları ile sohbet kutunuzu ve düğmenizi özelleştirebilir ve sitenizin tasarımına mükemmel şekilde uyarlayabilirsiniz.
Birkaç dakika içinde sitenize kurmak inanılmaz derecede kolay
Canlı sohbetinize birden fazla sosyal medya kanalı ekleyebilirsiniz.

Bu ücretsiz canlı sohbet yazılımı çözümü ile müşterilerinize anında yanıtlar sağlayın ve maliyetli yazılım çözümlerine güvenmeden müşteriyi elde tutma oranını artırın.

Artıları:

Sitenizde kullanımı ve kurulumu çok kolay
Küçük işletmeler için mükemmel
WhatsApp Business veya Instagram gibi mesajlaşma uygulamalarınızdan hareket halindeyken bile müşteri mesajlarını yanıtlayabilirsiniz.

Eksileri:

İngilizce
Orta ve büyük ölçekli işletmeler için yetersiz olacaktır. 

Bu bağlantıdan kullanmaya başlayabilirsiniz.

2. Jivochat

Jivochat oldukça sık kullanılan bir canlı destek sistemidir. 5 temsilciye kadar JivoChat Temel Sürümü ücretsiz sunacaklarını beyan ediyorlar. 

Sınırsız sohbet ve internet sitesinde kullanım
25 dilde oluşturulabilir sohbet aracı
Masaüstü, Mobil ve Tarayıcı temsilci uygulamaları
7/24 teknik destek
2 aya dek sohbet geçmişi saklama
Temel CRM özellikleri
Ekip sohbeti ve sınırsız ekip üyeliği

Jivochat'i buradan kullanmaya başlayabilirsiniz.

3. Tawk To

Ziyaretçilerinizi web sitenizde izleyin ve onlarla sohbet edin, destek biletlerine cevap verin ve
müşterilerinizin kendi kendilerine yardım etmesini sağlamak için bir yardım merkezi oluşturun. Bu özelliklerin hepsi Tawk.to aracılığı ile tamamen ücretsiz

Tawk.to'yu buradan tıklayarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Zaman için liste güncellenebilir, yeni ücretsiz canlı destek uygulamaları eklenebilir. 

Bize Yazın Şimdi Ara