Türkiye'nin ilk profesyonel hazır web site sistemi ile tanışın: Bulut Web Site

Yeni kurulan veya eski teknoloji web sitelerini yenilemek isteyen firmalar için hızlı ve kolay web site çözümleri sunan Bulut Web Site, uygun fiyat garantisi sunuyor.

Uzun ajans görüşmelerinden kurtarıyor 

Web sitesini planlamak, projelendirmek ve tasarım çizgilerini oluşturmak firmalar arasında mekik dokumak anlamına geliyor. Günlerce sürecek olan hazırlıklar sonrasında web siteniz yayına hazır geliyorken, uzayan zaman aynı zamanda işin bütçesini de yükseltmekte. 

Bulut Web Site, sizi bu uzun ve bazen gereksiz geçen toplantılardan kurtarıyor. Yapmanız gereken hazır tasarımlardan birisini beğenmek ve firmanıza özel bir alan adı belirlemek. 

Web siteniz 30 Dk içinde yayında

Sipariş aşamasından sonra web sitenizin kurulumu ve yönetim panelinin tarafınıza ulaşması sadece 30dk sürüyor. Arama motorlarına uygun yapısıyla, web site içerikleriniz hazır ise yaklaşık 1 saat içinde Google'da yerinizi alabiliyorsunuz. 

Bulut Web Site Özellikleri Neler? 

Bulut web site, firmaların ihtiyaçlarına göre dizayn edilmiş bir hazır web sitesi sistemi olup, gerekli bütün modülleri barındırır. Bu modüller ayrıca ücretlendirilmez ve tek lisans paketi içinde hali hazırda sahip olursunuz. Bulut Web Site'de sürpriz fiyatlar olmaz. 

Mükemmel bir içerik yönetim sistemi 

Bulut Web Site yönetim panelini kullanarak web sitesinize tamamen hakim olursunuz. Statik sayfalarınız için Sayfa Modülü, Haber ve Blog içerikleriniz için modül, Galeri Yönetimi, Portfolyo ve Referans yönetimi, Ürün Yönetimi, Form Sihirbazı bu özelliklerden bazılarıdır. 

Ayrıca zengin ana sayfa seçenekleri ile sürükle bırak şeklinde web sitenizin ana sayfasınızı düzenleyebilirsiniz. 

Tam 9 Yabancı dil desteği 

Türkçe haricinde 9 farklı yabancı dil desteğini, web sitenize hiç bir ücret ödemeden ekleyebilirsiniz. Yabancı dil desteği otomatik Google çevirisi değil, yabancı dildeki içeriklerinizi ekleyebilmek için inşaa edilmiş bir modüldür. 

Uzman Destek

Teknik veya kurulum konularında bireysel uzman destek ile sitenizi en iyi şekilde kurun ve yönetin.

Profesyonel Web Site Ekonomik Fiyatlara

Bütün bu özellikleri ile Bulut Web Site, piyasanın en iyi web sitesi yazılımını en düşük fiyatlardan sunar. Satın alma işleminden sonra sadece alan adı ücretini ödersiniz. Bulut Web Site, sonraki yıllarda da uygun fiyat politikasını devam ettirecektir. 

Firmanız için profesyonel hazır web sitesine bugün sahip olun. 

Detaylı bilgi için www.bulutwebsite.com