Firma Web Siteniz için Ücretsiz Fotoğraflar

Ürünlerinizi nasıl fotoğrafları ile birlikte daha iyi sunuyorsanız, içeriklerinizi de daha iyi sunabilmesi için fotoğraflara ihtiyacı vardır.

Bunun 3 yolu vardır.

1. Ücretli stok fotoğraf sitelerinden temin edebilrisiniz.

2. Fotoğrafçı ile anlaşarak çekimlerinizi yaptırabilirsiniz. 

3. Ücretsiz web sitelerine bir göz atarsınız. 

Biz 3. yolu nasıl kullanacağınızı anlatıp sizi bir çok dertten kurtarmayı planlıyoruz. Yalnızca bilmeniz gereken bazı durumlar var. 

İşte ücretsiz fotoğraf bulabileceğiniz web siteleri;

StockSnap.io

StockSnap.io, güzel stok fotoğrafları yüksek çözünürlüklü olarak sunar ve çok sayıda seçkin bir ürün yelpazesine sahiptir. Site, mevcut binlerce fotoğrafa göz atmayı kolaylaştıran çok kullanışlı bir arama özelliğine de sahiptir. Buna ek olarak, site en sevilen fotoğrafları bulabilmeniz için görüntülemeleri ve indirmeleri sunuyor.

StockSnap her gün yüzlerce resim ekler ve tüm fotoğraflar yaratıcı ortak kullanım alanlarında yayınlanır; atıf gerekli değildir.

Unsplash

Unsplash ücretsiz yüksek çözünürlüklü fotoğraflardan oluşan geniş bir koleksiyon sunar ve stok görüntüleri için en iyi kaynaklardan biri haline gelmiştir.Ekip, yeni gönderilen imajları tarıyor ve ana sayfaya en iyi fotoğrafları ekliyor. Tüm fotoğraflar ücretsizdir. 

FoodiesFeed

FoodiesFeed, binlerce güzel, gerçekçi ve ücretsiz yiyecek resimlerini yüksek çözünürlükte sunar. Gıda işleri için mükemmel bir fotoğraf sitesi.

Gratisography

 

Kişisel ve ticari projelerinizde kullanabileceğiniz ücretsiz yüksek çözünürlüklü fotoğraflar sunar. Yeni harika fotoğraflar haftalık olarak eklenmekte ve telif hakkı kısıtlamaları bulunmamaktadır. Tüm resimler Bells Design'dan Ryan McGuire tarafından yakalanır.

negativespace.co

Creative Commons CC0 kapsamında her hafta 20 yeni fotoğraf çekiyor. Fotoğraflar aranabilir ve kategorilere, kopyalama alanlarına ve renklere göre sıralanabilir.

Freestocks.org

Freestock, Creative Commons CC0 kapsamında yayınlanan geniş bir yelpazede yüksek kaliteli fotoğraflar sunmaktadır.

MMT Stock

MMT Stock, Jeffrey Betts tarafından sağlanan yüksek çözünürlüklü fotoğrafların bulunduğu bir sitedir. Jeffrey bilgisayarların ve çalışma alanlarının fotoğraflarını, çiçekleri ve doğayı paylaşmayı sever. Tüm fotoğraflar Creative Commons CC0 altında yayımlanır.

Ücretli sitelere benzer fotoğraf sunan siteler belli bir kategoriye yoğunlaşmış olabilirler. Sevdiğiniz sitelerin içerikleri sizi tatmin etmeyebilir. Bu gibi durumlarda ücretli sitelere yönelmekten başka çareniz kalmıyor. 

Bize Yazın Şimdi Ara